Projektledare

Projektledning

1990 gjorde Jonny premiär som projektledare i ett projekt som införde ett rikstäckande system till en av våra stora svenska myndigheter. Efter denna debut har Jonny ansvarat för mellan fyrtio och femtio olika projekt. Vissa av dem har varit komplexa andra enkla. Vissa har varit stora andra små.

Just nu handlar projekten om att förändra en befintlig verksamhet genom att inför nya och effektivare IT stöd.

Jonny är internationellt certifierad senior projektledare enligt IPMA-B.

Nätverkare

Nätverkande

Att hjälpa andra människor och andra företag är en central filosofi i tanken om nätverkande. För att kunna hjälpa till så behöver man arbeta med att skapa goda relationer eller fördjupa de relationer man redan har. För att kunna göra det så behöver man träffas. På så många sätt som möjligt. De viktigaste mötena är när man träffas i det verkliga livet. Det är då det magiska händer.

Jonny har nominerats till årets affärsnätverkare i Sverige vid två tillfällen. 

Jonny är utbildad konsult inom BNI organisationen och dessutom certifierad nätverkare genom Referensinstitutet som genomför certifieringar i hela världen

Föreläsare

Föreläsningar

Att få en möjlighet att inför en mindre eller större grupp berätta om livets mysterier sedd ur olika vinklar, är en förmån Jonny sätter ett stort värde till. Genom åren har det blivit många olika typer av föreläsningar. 

Exempel på ämnesområden:

- Jag, du och de andra. En föreläsning om hur och varför du fungerar som du gör i den grupp du finns inom. Målsättningen är att se det som är olika som den största skatten av dem alla.

- Presentationsteknik på sex timmar. En föreläsning om hur du tar fram ditt bästa jag, när du skall presentera något för de andra.
Målsättningen är att gröpa ur den rädsla många har inför att presentera.

- Nätverkande som livsstil. En föreläsning om hur ett liv som dedikerad nätverkare ter sig. Målsättningen är att inspirera till förändring.

- Dagen när du blir en superhjälte. En föreläsning om allt det som behövs för att du ska känna av kraften av de människor du har omkring dig.