Författare

Författaren

Sex heta röda hjortron och kladdig vit grädde är Jonnys debut som författare. Det märkliga med bokens innehåll att den vuxit fram på ett fullkomligt planlöst sätt, med ett innehåll som överraskade författaren lika mycket, som den kommer att gripa tag i sin läsare med ett fast men varsamt grepp. Ett grepp som inte boken kommer att släppa förrän sista sidan är utläst. Boken kan i teorin leda till fler böcker, men erfarenhetsmässigt vet redan Jonny att om det kommer en nästa bok, kommer den att drabba honom på ett sätt som han ändå aldrig kunnat drömma om.  

Jonnys största förhoppning är att denna bok också kommer att drabba dig på ett sätt inte heller du, kunde ha drömt om.  

Boken är skriven bara för att du skall ha en stund av njutning i livet. För att du skall få lugn och ro under några timmar av ditt liv, istället för att fortsätta söka efter den porlande lycka, som tycks gäcka oss alla och bara verkar dyka upp när vi minst anar det.


Om du vill laga maten som äts under middagen i boken så kan du hitta recepten här.

Sex heta röda hjortron och kladdig vit grädde.

Den här boken är inte som några andra böcker du har läst. Boken har egentligen inte någon speciell början eller ens något distinkt slut. Handlingen är spännande, men den är ändå ingen thriller. Den innehåller röd romantisk kärlek, men utan att vara en kärleksroman. Det förekommer mord, som detektiver försöker lösa, utan att den är en deckare. Den här boken och dess berättelser kanske egentligen inte är något annat än vad du gör dem till, men den kommer ändå att få dig att tänka en hel del på människans sanna natur och vad som egentligen är viktigt på riktigt.


Recensioner hittar du här om du är nyfiken.


Om du vill läsa om tankarna före under och efter att boken är skriven Klicka här!

Spana in filmen om att skriva en småsäljande bok.


Köp en e-bok! Klicka här!


Beställ